4. 6. 2008

Zmatek nad zmatek

Pošta

Nechápu to. Díky Fanfestu jsem tento měsíc byla na poště asi 6x. Pokaždé paní hledala moji zásilku neúměrně dlouho asi na 3 různých místech, jednou na mě dokonce po pěti minutách upřela svůj zoufalý výraz a zeptala se mě, zda nevím, jak ta zásilka vypadá. A já se ptám: to si za ta léta nemohli vymyslet systém, kterým budou zásilky třídit, aby nedocházelo k tomu, že tři dámy prohrabávají tři různé poličky a nic nenachází?

Filozofická fakulta

Půl hodiny po začátku zkoušky a dveře do učebny stále zamčené. Kolem posedává dalších 10 lidí a diskutuje o zkouškách z jiných uměleckých předmětů. Přestalo mě bavit zírat na vypsané bakalářské práce, v jejichž názvech se až strašidelně často objevovaly kostely a sakrální místa po celé Republice, a zeptala jsem se, zda tu někdo ví, kde je kabinet vyučujícího či vedoucího katedry. Nikdo netušil - na filozofii se asi na zkoušku čeká až do večera a pak se jde domů. Díky bohu moje dovolávání se po spravedlnosti zaslechla paní z nějakého sekretariátu a jala se jednat. Nejprve nám poslala dvě vyplašené doktorantky, pak i test - napoprvé z minulého semestru, napodruhé se již trefila.
Mezitím jsem zjistila, že se mi všichni Pingové, Mengové a Wangové slili v jednolitou hmotu a chtít po mně napsat nějaká životní data bylo opravdu k smíchu. Navíc jedna z 5 otázek byla z přednášky, na které jsem nebyla... Myslím, že si nezasoužím ani to F.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To bude dobrý, neboj :) A když ne, máš ještě celé zkouškové před sebou :D A navíc, už za ten zážitek na fildě to stálo, ne? :D

Anonymní řekl(a)...

Blair> posty jsou opravdu super ... neni to az tak davno, po asi 5 minutach hledani se me jedna slecna snazila presvedcit, ze mi ty balicky uz vydali. Kdyz uz jsem se jako blbec zeptal, jestli hledala pod moji adresou, tak mi rekla, ze to u nich system neumoznuje (takovy system "je na hovno"). Pak jsem zacal mavat listkem, ktery mi vystavili, ze zasilka je porad u nich (zjisteno taky on-line vyhledavacim systemem) a uz jsem byl tak zoufaly, ze jsem se zeptal pod jakym jmenem to vyhledava a presvedcoval ji asi
minuty at to zkusi bez hacku. A hle, zasilky najednou existuji.

Pointa - k cenu je ceskym postam tridicka za x-minionu, kdyz lidi nepremysleji.