16. 1. 2010

Message from hell

Říkám tomu lekce pokory. Aneb važme si toho, co děláme, nebo můžeme skončit... třeba za pultem. Zatím mi rukama prošlo kolem 90.000. Ve dvacetikorunách. A podle toho moje ruce vypadají. Přidejme škrábance od kartónů (jak jsem byla ráda, že je opodál stánek s bezplatnou demonstrací nových náplastí!) a možná bych to viděla na akutní potřebu tetanovky.

Zase je ze mě sčítačka. Vždycky jsem chtěla kouknout na čísla a znát výsledek. Po třech dnech drilu stačí jeden pohled na položky nákupu a je to. Dělat to měsíc, umřu.

Tyrolák a Kája se nám vyhýbají obloukem. Že by konečně pochopili? Jejich třetí kamarád ale po 3 dnech dorazil... koupit si jednu malou věc a vyptat se obligátní "a co je tohle". Buď už senilní, nebo zapomněl, že si ho za těch 5 let už pamatuju - stejně jako dalších cca 200 lidí. Někteří chodí i 3x denně.

Pán ''paní šéfová" je ovšem nechutně drzý stále. Ochutnávečku (jak tomu říká) si plete s bufetem a pokud na něj zítra máma bude opět slušně milá, vložím se do toho já. Některé lidi by měl někdo naučit, jak se pozná, že překračují meze...

Stařešina stále žije. A stále mu připadá 12 korun opravdu neskutečně moc. A opět nám to sdělil. Dvakrát. Vstup na výstaviště ho musel přijít na mnohem víc.

Všude jsou kamery a foťáky. Na lidi ovšem mají nezaměnitelný repelentní účinnek. Já bohužel utéct nemohla...

Spolupráce navázána s Valašskem. Slivovici mají dobrou (na to, že mi většinou nechutná). A taky mají u stánku Wii. My jen automobilový trenažér. Obávám se, že na něj nebude čas.

Olomoucký kraj má tentokrát mandle ve skořici. Mňam. Bod pro Lorda.

One to go...

1 komentář:

Blair řekl(a)...

Zbude neco? :)