30. 10. 2008

Systematické prohledávání nekonečna - part 1

Započal úklid a s ním se ze skříní vyplazilo dětství. Ani nevím, proč to sem dávat. Možná abych nezapomněla (věci poputují zase zpět).


Záhada bílého papíru
Na papíru datovaném do roku 2002 je přesně 100 postav ze Star Wars. K některým je přidělán křížek, k jiným otazník. Účel neznámý.

Záhada prázdné krabice
Na obrázku vidíme půlroční kapesné dvou děvčat bez občanky. Datováno před Bitvu o Naboo. Sestra byla tak odvážná, že vlezla do obchodu a zakoupila to.

Záhada mysteriózního komixuVlevo vidíme komix, vpravo složku, ve které byl uložen spolu s mnoha stranami o Aktech X vyrvanými z nejrůznějších časpisů, plakáty a podobně. Původ nápisu Godzilla neznámý.

Záhada černého šanonuČlověk má snad geneticky zakódováno shraňovat na jednom místě spoustu podobných věcí. Někdo sbírá tácky od piva, jiný známky. My pomocí nůžek zbavovaly bezprizorní časopisy čehokoliv, co se týkalo filmu (těch Cinem, co tehdy padlo za vlast!!!). Ale pak jsou tu i jiné zajímavé věci. Člověk si ani nepamatuje, že si je schoval...

Vytištěné instrukce k Raukonu 2000. Uh... 8 let na conech.

Jaktože už nejsou Star Wars lízátka???

A na závěr koláž (rozstříhaný Level, Pepsi, ledňák). Není pěkné mít posedlost koníčka?

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ojoj... Taky mám takový hezký šanon + krabici + další složku. A stále jej aktualizuji. :D Vše je hezky systematicky zorganizované a má svůj účel. :D Strašně ráda se tím prohrabuji.

Cece řekl(a)...

Héézkýý, takové poklady je radost nacházet. Kdo by nezamačkával slzu, když najde útrižky z novin staré cca 15 let, či dlouho zapomenutý comics :-)

Anonymní řekl(a)...

Jj, pamatuju si, jak hřejivý pocit to byl, když jsem dostala svou první placku, z Rauconu :) Bohužel, já mám doma přemedvědováno, na ostatní věci není místo...

Salla řekl(a)...

bossi: jsem rada, ze nekoho ta uchylka drzi dyl:D

cece: takovy stary veci se blbe vyhazuji, co?

thal: mam schovanou:)

Anonymní řekl(a)...

Salla> Já taky ;)